Allingstrup & Rostgaard Kommunikation
a

Udgivelser og medier

Branded Content

Branded Content er en modreaktion på et overfyldt reklamemarked. Mange er i dag immune over for de reklamefremstød, mange bruger millioner på.
Reklamer er out. Nu skal du give din målgruppe værdi. Viden. Underholdning – ikke spilde deres tid med salgsgas. Her er journalistens greb de rigtige.

Indstik i aviser

Tryksværte og papir er blevet en måde at differentiere sig på. Mens den digitale virkelighed er god til hurtige og målrettede budskaber, giver printet kommunikation plads til fordybelse og nuancer. Det digitale er flygtigt. Papir varer ved. Vi hjælper dig med tekst, der er papiret værd.

Magasiner

Magasiner – både på nettet og på print – er en fænomenal vej til at sikre kundeloyaliteten. Her handler det om at komme væk fra dine konkrete produkter, men via magasinet at sætte rammen om den fortælling, som dine produkter indgår i.

Visuel identitet

Vi sørger for komplet visuel identitet, som hænger sammen, og som folk husker. Farver, former og fonte understøtter din virksomheds fortælling og giver den troværdighed. Vi mennesker associerer på det ubevidste plan til de visuelle elementer. Derfor er det vigtigt med en sammenhæng.